Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deckard. I need the old blade runner, I need your magic.


wanted: kedjerökare



någonting rör sig

under min hud
under min hud

är det jag?


jag drömmer
jag drömmer om elektriska får som springer

i mina ådror
i mina ådror flyter nu ett par tusendelar sprit mot

min hud
min hud domnar bort och spricker mot kanter och hårda ord

försvinner
försvinner bort som dina kläder i min alkoholmanifesterade fantasi

färgar dig
färgar dig ultraviolett rosenröd och regnbågskåt



vass nål & taggtråd klistrar
sandpapper smatterband hål
& dina sår fyllda läppar fuktar



basriffen dundrar

likt åska

en elektrisk storm

din hud klistrar mot

en vägg av ljud

och statisk tystnad

åtminstone för en sekund

eller två

är allt som gör ont
ett avlägset mindre vackert minne


jag skrattar åt

dagens färg
dagens färg är vit precis som igår

i ett hem ingen skulle kalla hem; tystnaden suckar i stereo runt ett runt köksbord

fönsterna saknar persienner men de gör ingenting för tjocka galler färgar rummet i ränder precis som hemma


någon har hängt sig i ett dörrhandtag i ett rökrum,
wanted: kedjerökare
hon hänger där i ett par timmar


tiden står still här
om det inte vore så att solen gick ner för att alltid komma upp


och någonting rör sig

bakom mina ögon
bakom mina ögon

är det jag?





Fri vers av Johannes
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-04-24 08:45



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Kursiveringarna och raden \"är det jag?\" lyfter texten till nya dimensioner.
2007-04-24

  Sanchez VIP
det är mycket känsla i din dikt

\"basriffen dundrar\" kändes som om en elektrisk laddning gick igenom mig och förlamade mig för en stund

bra dikt
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes