Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FATTIG JA, MEN RIK PÅ KÄRLEK

FATTIG JA, MEN RIK PÅ KÄRLEK

Genom min genomskinliga själ
ser man hoppets låga
Den vanmakt men sköljer är genom
mina tårar
Vad finns den ärrade barken som går
igenom livets dimmor
Vem kan då inte undra var den värld
som sägs finnas
Är det bara en utopi att maktens
boningar är för de starka
Jag är inte fattig utan jag är rik på kärlek




Fri vers av Mr G
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-04-23 19:40



Bookmark and Share


    Geerpop
Det var väl huvudet på siken just på
den här sidan.
Vi är väl alla lite fattiga i anden?
Bra.

Geerpop
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G