Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte med Magnolia

 

 

Magnolia kommer

släpper ut hennes hår

tar av kläder och glasögon

och tvättar sminket bort

Magnolia kommer

river murar av rädsla

öppnar tillstängda dörrar

och tillåter kärlek

Magnolia kommer

för ut henne i solen

låter ljumma vindar

smeka hennes hud




Fri vers av Jojo
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-04-24 09:27



Bookmark and Share


  Krissie
Vackert! Bara ordet Magnolia låter lika vackert som mjukt nyspunnet socker!
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo