Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kl 9:13


Golvad

så som du ligger brevid mig nu

så som du är

så som du får mig att känna

genom att bara sova

kan ingeting få mig att gå upp

denna gråa måndag




Fri vers av vargavinter
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-04-24 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter