Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÖM ALDRIG ATT DU ÄR SPECIELL

GLÖM ALDRIG ATT DU ÄR SPECIELL


En sak ska man
aldrig glömma
Du är unik.
ditt liv kan bli precis
Som du vill
ta en dag i taget
Räkna dina välsignelser
inte dina problem
Kom ihåg att det
aldrig är för sent

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-04-24 10:44



Bookmark and Share


  Jojo
Det var verkligen fint.
2007-04-24

  Annika Gustafsson
ja visst är det så...jag instämmer helt och lugnet råder
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G