Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt går mot den ljusare årstiden, men många har mörker i sina själar.


Det syns inte alls utanpå...

Att ha ett mörker i sitt inre.
Inte kunna känna glädje över just någonting som pågår utanför.

Att inte känna lust att göra allt som många gör den här årstiden.
Det gör ångesten ännu svårare.

Träffar du någon bekant så säger de oftast till dig; du som verkar så glad och nöjd.

Det är så att den syns inte utanpå, depressionen.

Komma ut som det så modernt heter,

men här handlar det om något helt annat.

Komma ut tillbaka till livet




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-04-24 16:46



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
mmm...jag har isolerat mig...men vill egentligen komma ut ..det är bara det att det känns tungt för mina så kallade vänner har vänt mig ryggen..
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP