Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FATTIGA OCH RIKA

FATTIGA OCH RIKA


Var och när och hur
kommer vi att bli
Behandlade lika
den uppdelningen
Vi har på vår enda jord
ju fattiga och rika
Men den som kärlek har
är rik på mycket,
Han behöver ingen lön
utan mår bra av att kunna
Ge empati och kärlek
även om han står
Längst bak i kön

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-04-24 20:42



Bookmark and Share


  Elin R
jag blev lite glad av din text, och av bilden. fast den i grunden behandlar ett tungt ämne. det borde skrivas fler texter om detta, som den här. det kan inte bli uttjatat.

/elin :)
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G