Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGLAKÖREN

ÄNGLAKÖREN

När änglakören
ljuder
Rämnar
livet

Ljusets öga blir
mörkt
Men tron är
bergfast

Mr G











Fri vers av Mr G
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-04-25 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G