jag vet inte varför jag överhuvudtaget försöker att låta bli" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte varför jag överhuvudtaget försöker att låta bli


OM ETT FÖRSÖK ATT INTE SKRIVA EN KÄRLEKSDIKT

Jag gör ett försök
att inte skriva om kärlek
och finner att jag diktar
in mig i ett mörkt hörn
omgiven av hotande formuleringar
som närmar sig som
perfekta främlingar

Ett försök att
låta bli att skriva om kärlek
just nu
lämnar mig förlamad
och tomhänt

För den sprängande värk
som får själshuden
att spricka
måste finna en väg
ut i friheten
utan att krossa mig

Så jag sätter mig leende
tar in och för ut
mina tankar
till precis där jag är
i det skälvande nuet

Mitt i kärleken





Fri vers av Jan Linderoth
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-04-25 14:43



Bookmark and Share


  Catrin
Texten sjuder av livslust och vi som får ta del av den med magiska ord som \"själshuden\" njuter av välbehag.
2007-04-26

    sunnanvind
Och du gör det så fint när du gör det...Skriver om kärleken alltså!
Dina dikter om kärleken är underbara att läsa...fortsätt!
2007-04-25

    Donna
...snyggt försök... :)
2007-04-25

  devilsangel
Varför ska du förneka att du känner kärlek? Det är ju det underbaraste som finns! Var glad att du är lycklig och skriv om det, dela med dig till alla som inte mår lika bra
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth