Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att elda

kära

jag tyckte
vinden mojnat
såpass att jag
vågade elda

men att elden
skapar sin
egen vind

var inget jag
räknat med




Fri vers av Anders P VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-04-25 14:44



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
haha - mångtydigt. Underbar vardaglighet över dikten också.
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP