Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

forgetmenot...



...viskar vinden
när den smeker pionbladen ömt
rememeber me dearly
suckar solen
när dess strålar
värmer vårgrönska
I\'ll be back
viskar jorden
under stenen målad i silver
jag kommer igen
så din kärlek
är aldrig förgäves
forgetmenot
remember me dearly
because
I will be back...





Fri vers av Xena
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-04-25 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena