Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista natten på jorden så som de har bestämt att den ska se ut

 

 

det finns dom som fördömer, dom som glömmer

varför vi är här

och det finns dom som sneglar föraktfullt

och speglar vår misär

om jag stannar kommer jag att somna

in i deras värld

av krossade flaskor och hjärtan

och militär

ordning och reda, för att sedan

vakna till skott av gevär

ja, om jag stannar kommer jag vakna

i fel värld

 

så innan dom kommer och tar vår sommar

med sina vassa fällor i snön

springer vi tillsammans mot nåt annat

nåt vi drömt

vi offrar dem vi älskat, förälskat

följer vi en dröm

och gör krispiga spår i vinternatten

för vi har glömt

hur man lever som dom lever

(i sömn)

om vi rymmer kommer vi att vakna

i vår värld




Fri vers av Bensin
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-04-25 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin