Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt liv en vanligt jävla torsdag...

ute blåser solen
löv mot universums mitt
inne brinner längtan
efter det som en gång var mitt

jag söker efter meningen
du vet den som försvann
eller är det blott förseningen
eller jag som är så sen att jag inte hann?

ute visslar vinden
sorgsna melodier
men mitt liv är en klapp på kinden
en parodi
på parodier...




Fri vers av Xena
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-04-26 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena