Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Realtid




read em and weep, baby

detta är min hand

du får inte fler av mina tankar
du får inte mer av mitt allt


Cincinnati och Sundance

ute på sjön

faller igenom tunna paradis


det är en miss
i din fantasi
foster




Fri vers av Johannes
Läst 447 gånger
Publicerad 2007-04-28 15:47



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Otroligt fin röd tråd igenom ditt bildspråk. Mycket vackert flyt i denna dikt.
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes