Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positiv

Du behöver inte vara orolig, min vän
dig glömmer jag inte på länge än

svaret jag fick på venhälsan var positivt




Fri vers av odyne
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-03-03 20:35



Bookmark and Share


    Jnåt
verklighet eller ej - stark dikt!
2005-03-03

  Myself
är det sant?
2005-03-03
  > Nästa text
< Föregående

odyne
odyne