Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland
är livet det tråkigaste jag vet
När jag säger så blir folk rädda och säger
Nej, så får du inte säga
Det är för att de inte lyssnar
De hör inte
Ibland




Fri vers av odyne
Läst 385 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-13 00:40



Bookmark and Share


  Anna*
Det är många som är rädda att möta sig själva och då kan de inte lyssna till någon annan som drar dem ut mot sådant de inte känner till. Fint gestaltat på få rader.
2010-01-19

  Nikolai Jungsin VIP
För en del finns inga mellanlägen.. men Ibland finns finns..
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

odyne
odyne