Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lost my way

Jag lärde mig att gå för att kunna springa
Jag springer ännu men vet inte från vad
jag har för länge sedan förlorat riktning
Det mesta gick fel, allt blev dåligt
inte ens i min egen stad ville någon ha mig
Du sa att du älskade mig
jag blev rädd och sa att jag springer fortare utan ring
men jag förlorade riktning för länge sedan
Inte ens i min egen stad ville någon ha mig
Jag letar efter något jag inte vet vad det är
och någonstans någon gång
tappade jag tron på kärleken
Det mesta gick fel, allt blev dåligt
men jag ser inte bakåt
för det gör för ont
att se allt jag gått miste om




Fri vers av odyne
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-12 23:39



Bookmark and Share


  Anna*
Känner igen massor. Oj, så smärtsamt.
2010-01-19

  PPQ
skönt att se att du finns kvar här på poeter gillar det här:D
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

odyne
odyne