Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ma seul soeur.


Jag hör dina
andetag i sängen bredvid
och nu, just nu
känns det avståndet som har växt fram
mellan oss under våra liv.
Inte så
fasansfullt långt.
Och det är nästan,
nästan
så jag kan sträcka ut handen
och röra vid dig
med
fingertopparna.







Fri vers av Sofiapoema
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-26 18:45



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
åh... den här talar till mig som är 39 och varit gift i 13. vacker! men vad menar man med detta när man är 15?
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema