Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när slutar hjärta blöda?


det finns ingen annan

det sticker till i mig
attackeras av doften av dig
det gör så ont
så obeskrivligt ont
små ilskna stick
små sylvassa minnen

som om sinnet aldrig glömmer
det enkla sinnet
det ärliga sinnet
det sinnet som du berörde och skakade om

jag skälvde med dig
jag grät och skrattade dig

det finns ingen annan
det finns ingen annan..




Fri vers av Kirre
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-04-27 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre