Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säger inte vem den är till... (L)


Du

Din mörka kalufs

Du ler med ditt leende

Vad gullig du är




Bunden vers (Haiku) av Hinata
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-04-27 16:13



Bookmark and Share


    bottle of pop
ååh, vad gullig haiku! :D
2007-04-28

    Noyle
åh, du är så bra på att skriva haikus! *är den till.. zebbe?* :P
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata