Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya tider,nya avarter...


Per Vers

Han sitter vid sin dator bakom nedfällda persienner,
jagar desperat efter nya små oskyldiga vänner.
Uppkopplad, med stirrande blick sitter han och chattar,
byter ord med små flickor som knappt har fått rattar.
En på ytan vanlig medelsvensson i ett villakvarter,
är ett jordens avskum när han tror att ingen ser.

Det finns bättre saker att utrota än djur.....




Fri vers av Berra Bäver
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-28 08:22



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
!!! BRA!!!RÄTT!!!HOPPAS!!!
2007-05-11

  lodjuret/seglare VIP
saker är djur?
vänner rimmar däremot
helt klart på persienner

du får tre drakar för den här
2007-04-28

    ej medlem längre
JA! Lämna vargarna i fred och skjut pedofiler!!
Välbeskrivet!
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver