Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stressad tror jag. eller kanske. jag vet inte.








jag känner mig så äcklig
ligger i min säng med blommigt lakan
gammalt och skrynkligt lakan
med bara t-shirt och trosor på mig
äter choklad
Riesen
äter mer choklad
och mer lakrits
läser ut min gröna bok
har ångest för ett
skolarbete
fucking USA-uppsats på typ
100 sidor ska jag skriva
enligt alla
jag känner mig så dålig
för att jag nästan
inte ens har börjat
fastän vi haft ungefär
4 veckor på oss
eller nåt
så äcklig känner jag mig
som om jag inte duschat på
flera veckor
som dom på lost
usch
fast jag duschade imorse
det känns som om jag ska spy
av chokladen
chokladbajs
jag ska aldrig mer äta choklad
nu ska jag skriva
engelska.
och sen åker jag till danmark
eller nåt.





hejdå.




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-28 17:29



Bookmark and Share


    sister band-aid knees
jag känner igen mig så väl. den där känslan av att känna sig äcklig och det där med chokladen. bah. snyggt.
2007-05-26

  joss
poesi behöver inte handla om djupa ord och obegripliga uttryck. du får fram vardagens känslor genom skolans verk. man vill göra så mycket, man måste göra så mycket, men ibland orkar man bara inte.
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda