Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- för jag vill att du ska förstå hur ont det gör att vara trasig och oförmögen att laga det




för jag vill att du ska förstå
hur ont det gör att vara trasig inuti och
oförmögen att laga det

jag vill att du ska veta hur det
känns att bränna in tårbanor i själen
där floder av livskraft ska sippra och
försluta det som redan för länge varit stängt
Jag gråter inte längre.

att dö inuti
men leva utanpå
det känns som att bränna tårbanor
i en själ som är oförmögen att
leva igen




Fri vers av A Ocean
Läst 541 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-29 02:59



Bookmark and Share


  aol
sågripande
2007-08-25

  kärleksbarn
smärtsamt, naket, ömt.
vackert.
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..