Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orakel

 

 

Orakel

stjärna

himmel

måne

sol

sommar

vår

 

Namn på förlorade

känslor, fallna krigare

Le fleur á mon le coure

blommor i mitt hjärta vissnande

 

Jag ber varje kväll vid din sida

säg mig varför vi aldrig försökte

säg mig varför du lämnade mig

innan du måste gå

 

Förflutet

stjärna

helvetet på jorden

måne

vinter

höst

 

Att du fanns där var alltid en tröst

men bortom evigheter står du

väntande på mig

hoppas så det om dig

att du till slut skall inse

att du älskar mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 153 gånger
Publicerad 2007-04-29 14:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en hoppfull längtan efter ... en ström om frågans varför... söker svaren... ja...
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*