Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samarbete med Hajman.




senryus-serie

fånga min önskan
frigör varligt vingarna

vindsmekt förundran 

~

vindsmekt förundran
tidlös kärlek är vacker

fullmånen tänder

~

fullmånen tänder
stjärnorna en efter en

trädtoppar tystnar  




Fri vers av "Silver" VIP
Läst 581 gånger
Publicerad 2007-04-29 19:40



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Har sett denna i forumet. Nice vävt av er båda.
Jag bokmärker och imponeras av samarbetet.
2007-05-05

    Maria Malm
Vackra bilder Du förmedlar på haiku-vis
2007-04-30

  KonstigaKatter
trädtoppar tystnar
i andlös väntan inför
gryningens värme

gillar!:)
2007-04-29

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vacker haiku!
2007-04-29

    BetweenTheLines
snygg själsligt drömmande fridslängtan

\"frigör varligt vingarna

vindsmekt förundran\"

sweet
2007-04-29

  devilsangel
Berusande vackert haiku...älskar upprepningarna...
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående


"Silver" VIP