Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Någonstans på vägen krossade vi glaset till oigenkännlighet
(våra löften)

någonstans på vägen körde vi över djuret vi redan hade dödat
(våra ord)

någonstans på vägen tappade vi bort varann
(vår tystnad är evig)

nu återstår det inget vi längre utan endast jag
(vår ensamhet på varsitt håll)




Fri vers av Tigerflickan
Läst 566 gånger
Publicerad 2005-03-04 21:24



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, ibland händer det saker längs vägen som vi inte ens märker förrän i efterhand. Snyggt komponerat i all sin enkelhet.
2005-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tigerflickan