Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet

Jag rasar
Faller
Rakt igenom min egna kropp
Utan fallskärm
Jag ser utsträckta händer
kan inte nå dem
faller allt längre ner
landar
sluter mina ögon
sluter mina öron




Fri vers av Tigerflickan
Läst 673 gånger
Publicerad 2005-05-30 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerflickan