Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du går ut ur mitt liv..

Vilsen står jag kvar.
Med blicken fäst vid din rygg.

En tår nerför min kind,
det ända tecken som finns.

Om min kropp kunde sprängas,
skulle jag ligga här i miljoner bitar.

Vill be dig stanna, springa efter.
Men, jag bara står här.
Tittandes efter dig när du går.

Bort, ut ur mitt liv....




Fri vers av Tezz
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-04-30 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.