Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dalí




Hon tog fram
den vackra flaskan

till formen
en sensuell mun
i frostat glas

innehållet var
guldgult


bara en droppe
tänkte hon som
varit avhållsam
så länge


efteråt blev hon
stående med
handleden under
vattenkranen



klorin tålde hon
men mindre än en droppe
av lite flärd lyfte
henne till höjder
där yrsel och huvudvärk
genast förde
henne tillbaka
till unkenheten





Övriga genrer av Bim
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-04-30 14:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag tycker du har fångat den flärdtörstande som i ett gripande scenario...ja ack dessa dyra droppar!!!!
2007-04-30

  stella
Klurigt om livets små orättvisor...bara en droppe kunde man väl få?
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Bim