Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångesten i skogen gråter blod som sav minnena förbleknar av harmoni och rytm i denna tid av hysteri


Du andas in!

Jag andas ut!
(DITT LIV)
när vi andas, är vi målet?
Känslor för mitt minne, det är grönt
(DU DÖDE)
vill du leva, eller leva?

Du andas in!
(DIN MENING)
varje dag, här och nu?
Öron för att höra, det är skönt
(DU DÖVE)
lyssnar inåt, livets källa?

Jag är varje träd!
(DU GÅR FÖRBI)
om du visste, du går miste
Jag är din far! Du är en man.
(MIN SON)
hör ihop, vill tillsammans --

Jag är ditt träd!
(DU STANNAR EJ)
-- tryggare kan, ingen vara
Jag är din mor! Du är en kvinna.
(MIN SYSTER)
än min, lilla barnaskara

Jag mäter ut din tid!
(ENSAM UTAN SLUT)
vart jag mig, i världen vänder
Du sågar av min rot! Du är en..
(SNARAN OM DIN HALS)
har han mig, i sina händer




Fri vers av Ari Viklund
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-01 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund