Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet känner dig

Hoppet känner dig,
den berör

som smekande vind
din kind

den löser
alla hemligheter

den omsluter
trygg förvissning

den förklarar
din längtan

den öppnar
gläntor av enkelhet

med sin vänlighet




Fri vers av Ari Viklund
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-01 00:54



Bookmark and Share


  Filosofen2
Skicka vidare den känslan ---- Den växer och sen stannar den aldrig!
2011-03-21

  KonstigaKatter
Intressant, \"hoppet känner dig\"... det stämmer - den lilla elden som är ens egen... Fint och bra!
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund