Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens ljusstrålar

När du tänker på den du älskar
så tänder själens ljusstrålar
ditt inre ögas blinda fläck
som vägvisare känner detta ljus dig
lyser upp rätta vägar och bär




Fri vers av Ari Viklund
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-05-01 01:01



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket fint!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund