Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sparsmakad


sommaren nalkas
och människorna

äter ner sig
i fjärran

syns ett flyg
som ännu inte hörs

fjäderlätt ser det ut
men det är svårt

att navigera runt moln
som liknar moln

och inget annat




Fri vers av alfa VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-05-01 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén