Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynlig


bin ich allein,
or am I only kidding myself?
tårarnas sälta är verklig
det är också tyngden på mina axlar

hörst du mich nicht?
through my pain I can see
that your eyes are shut
och att öronen är stängda

I want the truth,
och den är simpel;
du siehst mich nicht.




Fri vers av joss
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-05-01 18:23



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
snyggt
skiftningen med språken ger effekt
2007-05-01

  Lovesick
uh, underbar!!
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

joss
joss