Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är kärlek


Livets kyssar slår oss av våra hästar
i upplevelsernas hastighet
medan våra läppars symfoni
högt uttrycker allt vi tillsammans står för
tro hopp och kärlek
och den klaraste stjärna
kan knappast lysa starkare
än vår gemensamma lycka
av att ha varandra




Fri vers av joss
Läst 535 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-06 18:32



Bookmark and Share


  mare VIP
...fina ´´stora´´ ord.....
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

joss
joss