Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör lycka?

Vad gör egentligen en människas lycka?
Hur bringar personer varandra sann glädje?
Genom gåvor bestående av materia?
Kan denna lycka då mätas
i antal gåvor
i antal fyllda kvadratmeter?
Kan man döma en människas depression
på ytorna som står tomma?

Jag ser mig om i mitt rum
Möbler trängs
Hyllor sviktar

Jag brukade vara tomhänt
men ha Dig vid min sida
Sedan försvann du
och mina händer fylldes
med allt du hade



Vad som till synes är tomhet
kan innefatta lycka utan materia,

och fyllning kan täcka en avgrund
för djup för att mötas




Fri vers av joss
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-18 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joss
joss