Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tacksamhet


hundskiten var svart
och himlen var likadan

det doftade regn

medan hundvalpen
springer runtrunt på gräset
ler jag mot natten

det är underbart

bara att vara vid liv
just nu och här












tack




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-05-01 21:22



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
De första raderna är perfekt början:) Tacksamhet så klart - att bara finnas. Gillar.
2007-05-06

  Rickard
Gillar särskilt dom första två raderna. Det är dom som gör resten så bra. Härlig känsla det där. Ibland är den bara där. Lyckan och tacksamheten.
2007-05-03

    sunnanvind
Härlig livsbejakande dikt som ger mig en inre glädje! Tack!
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP