Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
we rise we rise, and we fall.


Idag

tystnad
i en dröm
vi bor i en stumfilm
där det för tillfället lyser
grönt
för fotgängare
att kliva på alla dessa bilders
negativ

tårar och blött
på min säng
för jag har knarkat litegrann
och känner
allt det
som man inte pratar om men
tänker
suger sönder

mitt blod
på dig
äntligen kan jag
förnedra
mig själv alldeles gratis
och få ett varuprov av dig på köpet

men jag vill inte!
och du
älskar mig inte!

tystnad
i en dröm
vi bor i en stumfilm
och jag är huvudpersonen i mitt eget liv
där det för tillfället finns
fallosfigurer
som faller

fulla
spelfel




Fri vers av fou
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-05-02 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fou