Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekning i vinden

Som strålen av ljuset i solen
Som smekning i vinden av sommar
Som doften av blomman på ängen
Som känslan av glädje i kärlek
Små smulor av värme och mening




Fri vers av Ari Viklund
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-05-02 06:52



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Ja, det sådana smulor som ger oss vingar och luft under dem... Bra!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund