Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöden du har

och alls inte tror du har
brinner där ändå

Kylan du känner
och tror du räds över
har ej makten ändå

Du själv är den
som bekräftar
livsväven din




Fri vers av Ari Viklund
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-02 06:53



Bookmark and Share


  Neal
Du själv är den
som bekräftar
livsväven din

Nice !
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund