Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skönheten


som ett moln var hon
grådassig hängig och blöt
men

ändå vacker




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 691 gånger
Publicerad 2007-05-02 09:00



Bookmark and Share


    anakin
Intressant liknelse. Jag ser en blöt och hängig tjej framför mig och försöker se det vackra i det.
2007-05-02

  småbusig
hon är klatschigt grå
2007-05-02

    KalleLager
Har jag sett henne förr?
2007-05-02

    sunnanvind
I det som kanske inte strålar av skönhet kan den vackraste av pärlor gömma sig!
2007-05-02

  KonstigaKatter
Inre skönhet lyser trots gråa moln. Bilden som visar färgkontrast gör orden ännu bättre.
2007-05-02

    Maria Malm
Intressant liknelse.
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP