Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagsnjutning


har tvättat bilen
och jag njöt av momentet
njöt av att få göra någonting
någonting ovanligt

jag tid vatten doft
och resultat

nu står resultatet för sig själv
röd och glänsande på parkeringen

troligtvis
snart genomskitig igen
men det gör mig faktiskt ingenting

har insett att varje dag har små stunder av lycka
men att det gäller att vara uppmärksam

man kan missa en hel del




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-05-04 07:23



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Mycket klokt
2007-05-04

    sunnanvind
Du spiller ut vardagsglädje! Tack för en fin o tänkvärd dikt!
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP