Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset motar bort skuggorna

allteftersom tiden går
synes mig ljuset bättre
och skuggorna mer frånvarande
ändå
finns just du
i mina tankar
och djupt i mitt hjärta
begravet
i äkta kärlek




Fri vers av Xena
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-05-02 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena