Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag var ~ vs ~ den jag är

Den jag var
tappade ibland humöret
och väste till

Den jag är
hittar ibland humöret
och ler

Den jag var
log och tänkte positivt
när regnet borrade sig in i skinnet

Den jag är
skriker av vrede så fort
ett jävla regnmoln vågar visa sig

Den jag var
orkade jag leva med
tyckte jag om
kanske till och med respekterade

Den jag är
ogillar jag skarpt
så till den grad
att jag önskar bort henne
längtar tillbaka till den jag var

och allt
för att jag försöker klara mig utan
små vita ...
flingor av snö?
sockerbitar?

nej...


S I N N E S R O

på burk




Fri vers av Xena
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-05-02 11:20



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Kom med sådana burkar
och du också blir rik.
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Xena