Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåliga tankar

Ibland är det ingenting du har gjort.
Men jag blir arg ändå. Arg på allting du har gjort innan.
För länge sedan.
Ibland får jag bara miljontals tankar i huvudet, som bara vill
att du ska försvinna från mig då, men bara just då.
Jag vill bara att våra misstag ska bli ogjorda
men gjort är gjort.
Ditt leende får mig att glömma !




Fri vers av Marielle
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-05-02 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle