Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trängtans käller

Höres trängtans
käller manas

Lystes törstens
bränder släckas

Fattas trånads
värmer tändas

Smides hatets
ränker fångas

Upplåtes

Inväges

Antages

Fylles




Fri vers av Ari Viklund
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-05-03 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund