Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inom




            inkråm



genom markslöjorna
kom du

över
ett kultiverat landskap
bar du

mina läten

pålarna du slog ner
bakom mellangärdet

gjorde dig hemma




            inhägnad



där jag står slår
regnet som för länge sedan
föll ur molnen

ner

daggen lägger sig
intill ett fruset djur

grådroppar
darrar bladen

runt slagfältet surrar
dina elektriska stängsel




            inbillad













Fri vers av alfa VIP
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-05-03 09:08



Bookmark and Share


  ulli
\"daggen lägger sig
intill ett fruset djur\"

snyggt beskrivet. gillar ditt språk som är annorlunda och spännande.
2007-05-17

  Cris
märkligt bra !!

gillar orden ..flödet
innebörden.. för mig
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén