Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oansenlighetens träskmark

Ur oansenlighetens träskmark

försöker jaget mitt upplyfta sig

vid minsta anmodan.

Bereder så hjärterötter mina

blodfyllt varme vid varje

förtroende given svar.




Fri vers av Ari Viklund
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-05-03 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund