Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan att göra gott

Önskan att göra
min medmänniska
allting gott
är min riktigt fasta övertygelse
och visdomskälla
varur jag också fyller
min bägare
bjuder laget runt
drycken blir jag bjuden på
den bär jag ej med mig
i mig
tack till den som bjuder




Fri vers av Ari Viklund
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-05-03 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund