Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suicidenote.


Shine on, Shiro*




jag släpper in dig
mellan revbenen
spricker min hud
på ditt kommando

en röd rispa
sjunger i fjärran
ett eko mot mitt skinn
klistrar längs-

shine on

shine on


där fingrar doftar våt asfalt
och nyklippt gräs

och längs gatorna i natt
under stjärnklar

under fallande ljus

släcks dåliga minnen

till slut




Fri vers av Johannes
Läst 520 gånger
Publicerad 2007-05-04 09:25



Bookmark and Share


  Robert W
fantastiskt johannes. slutet är bländande.
2007-05-09

  Axelandra
sexigt... kommer inte på något bättre ord som kan beskriva känslan..


grymt bra!

Men lägg ut det skumma också :P
2007-05-04

  Ms Lovecraft
Det här skulle kunna bli en bra låt. Spela in och skicka? :D
2007-05-04

  Scalebag
Shiro-Dylan..?
2007-05-04

  Sanningsägaren VIP
*ryser*
Helt jäkla underbar!
*bokmärker*
2007-05-04

  Матрёшa
VACKERT! det är allt jag kan säga...
2007-05-04

  Tove Meyer VIP
woooonderful. du är ett geni.
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes